Diensten

massage - voeding en leefstijl - coaching

In mijn Ayurveda praktijk zie ik veel mensen die allemaal hun eigen verhaal hebben. Ieder mens is uniek, maar wat ze gemeenschappelijk hebben is dat de balans tussen lichaam en geest tijdelijk verstoord is. Graag ga ik samen met jou op zoek naar de mogelijkheden om je weer in balans te brengen. Of je nu kiest voor een voeding- en leefstijlconsult, coaching of voor een massage of een combinatie daarvan. de Ayurveda zal daarbij altijd het uitgangspunt zijn.

Wil je meer lezen over wat Ayurveda is klik dan hier

 

Ayurveda kan ook jouw oplossing zijn!

voeding- en leefstijl
Wil je gezonder leven? Gezonder eten? Meer bewegen? Minder stress? Ja, maar hoe dan? De Ayurveda geeft hele praktische handvatten om met je gezondheid aan de slag te gaan.  

Meer info

coaching
Heb jij veel stress, een burn-out of een depressie? Heb je problemen in relaties op je werk of privé? Ben je hoogsensitief en voel je je vaak niet begrepen? Voel je je niet gelukkig, maar weet je niet wat er aan te doen?  

Meer info

ayurvedische massage

Wil je een heerlijke ontspannende massage? Een massage die je lichaam en geest balanceert? Of wil je een  massage die het lichaam reinigt? Of heb je specifieke klachten en wil je een massage met een kruidenolie gericht op de klacht?

Meer info

Bel me!
X